Klijenti poreske uprave Republike Srpske i rasprava oko validnosti podatka
Podaci se znaci ne prodaju vec su dostupni
Izjava za PURS nema veze samnom, izjava za IZIS ima sa BN TV - Branko je stavio da sam ja u pitanju, Ivan je utvrdio da nema mog imena.
Budi ljubazan skloni moje ime iz tekstova "vladimir cicovic i 4 specijalista"

Novinar je mogao preuzeti dan ranije ili kopirati moju izjavu, pomjesati je sa drugim izjavama i slicno i oblikovati postojecu. Ja sam objavio na tviteru sve info i naravno da je svima vidljivo. 

Za kraj posto necemo o politici - evo skrinshoot gdje on tvrdi da sam dao izjavu a nisam i gdje me optuzuje.

Drugarsko upozorenje ne postoji - covjek je presao granice.

Podaci VJEROVATNO IZIS-a su procurili, ransomware grupe nisu humanisti.

Takodje obratite paznju gdje on potvrdjuje da radi za IZIS/FZO dok je u blogu stavio:
"Budući da nemam nikakve nadležnosti, niti sam pripadnik bilo kog istražnog organa, analizu zasnivam samo na javno dostupnim informacijama i na meni ustupljenom materijalu. Prije davanja izjave koju sam dao prije dva dana za informativni portal Capital.ba, redakcija mi je ustupila screenshot poruke napadača, koju zbog bojaznosti da mogu ugroziti istragu koju vodi MUP RS, ne mogu objaviti u cjelosti." 

odakle mu informacije da je spomenuti ss dokaz? Znaci da covjek radi kao sto je rekao za FZO i IZIS.

[1van: Privremeno uklonjena privatna prepiska]

Messages In This Thread
RE: Klijenti poreske uprave Republike Srpske i rasprava oko validnosti podatka - by kernel_priest - 01-06-2024, 01:35 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)