DDoS miglasiznaroda.rs
#1
Navodno je miglasiznaroda.rs pod DDoS napadima: https://miglasiznaroda.rs/saopstenje-za-...iz-naroda/.

Quote:Обавештавамо јавност да су у току назапамћени хакерски напади на сајт покрета МИ – Глас из народа.
У претходних месец дана, а нарочито од када је наш покрет показао снагу на изборима и постао видљив широј јавности напади су постали све учесталији. Само у протекла 24 часа имали смо око 10.000.000 хакерских напада на сајт.

Највише хакерских напада типа “Brute Force” се организује из Украјине, тачније из Кијевске регије, али из других држава као што су Сингапур, Сједињене Америчке Државе, Француска и Немачка. Ови напади су проблематични јер користе велики број нападачних ИП Адреса, а свака од тих ИП Адреса генерише велики број напада које је тешко блокирати.

Наш тим активно ради на сузбијању напада и за сада није причињена никаква штета. Поверљиви подаци се не налазе на серверима где се напади одвијају, према томе нема бојазни да ли ће хакери успети да украду поверљиве податке нашег покрета, као што су подаци о члановима.

IP: 116.202.208.152

Samo prvo da kažemo da "10.000.000 хакерских напада на сајт" verovatno nije to što piše, nego su izbrojali toliko konekcija. A toliko konekcija za 24 sata i nije neki napad (to je normalan saobraćaj za portale).
“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” - Dalai Lama XIV
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)